Početna

Tvrtka HB produkt d.o.o. osnovana je 1996. godine, kao logičan slijed višegodišnjeg rada i iskustva, te suradnje s raznim građevinskim tvrtkama, samostalnim arhitektima i dizajnerima interijera i eksterijera.
Trenutne djelatnosti tvrtke su proizvodnja ALU stolarije, PVC stolarije, ALU-DRVO stolarije, ALU fasada, VENTILIRANIH FASADA (MAX COMPACT , ALUCOBOND , ALPOLIC , ALUBOND ,  TRESPA , STAKLO itd) , BRISOLEJA,OGRADA,RAZNIH  SJENILA, GARAŽNIH i INDUSTRIJSKIH vrata, PLASTIFIKACIJA metala.
U 2016 g. smo završili sa izgradnjom novog modernog proizvodnog pogon na 14.000 m2, te akademije za obuku djelatnika i ispitivanje proizvoda. Time smo se još više približiti vodećim Europskim tvrtkama naše struke. Uz velike napore također ulažemo i velika financijska sredstva kako bi mogli pratiti sve standarde moderne industrije i kako bi sve svoje proizvode mogli plasirati na visoko zahtjevnom inozemnom tržištu.
U dugogodišnjem radu i suradnji s brojnim renomiranim tvrtkama koje se bave proizvodnjom, prodajom i ostalim uslužnim djelatnostima bliskima našoj, stekli smo mnoga zavidna znanja i iskustva, te sa sigurnošću možemo tvrditi da smo jedna od najkvalitetnijih tvrtki na tržištu.

Svi naši proizvodi proizvedeni su od visoko kvalitetnih materijala u kontroliranim uvjetima proizvodnje.